Demo Testa Begär offert Kontakta mig

Partner

Ökad säkerhet – nya affärsmöjligheter

Målet med våra partnerskap är att leverera kraftfulla tjänster till dina kunder för ökad säkerhet och samtidigt skapa lönsamma affärer för dig som partner. Utifrån dina förutsättningar och behov tar vi fram en partnermodell som passar din verksamhet.

Som partner till Holm Security får du tillgång till vårt mycket kompetenta säljteam med mångårig erfarenhet och våra säkerhetsexperter. Vi bistår dig fullt ut med försäljningen till dina kunder för att göra processen exakt och effektiv. Vi hjälper dig med allt från möten till paketering och prissättning.

Partnerprogram för MSSP, MSP & SP

Holm Security tillhandahåller skräddarsydda partnerprogram och certifiering för Managed Security Service Providers (MSSP), Managed Service Providers (MSP), Service Providers (SP) och systemintegratörer. Läs mer om programmet här.

Administrera dina kunder med Organizer

Organizer är en kraftfull multi-tenant portal som möjliggör att du fritt kan administrera dina egna kunder. Det förenklar och effektiviserar den löpande administrationen och minskar ledtider, vilket ger en bättre service mot kunden. I Organizer sätter du upp en ny kund med bara ett par klick.

Funktioner i Organizer:
  • Skapa och hantera kundkonton i Security Center.
  • Centraliserad inloggning till kundernas Security Center.
  • Användarhantering med rättighetsstyrning för åtkomst till kundens Security Center.
  • Välja datacenter för lagring av data för varje kund.
  • Statistik över nyttjande av tjänster.


Bli partner redan idag

Det är enkelt att bli partner med Holm Security. Du kan vara igång redan idag. Kontakta oss så hjälper vi dig igång direkt, eller fyll i formuläret under.


Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Intresseanmälan för partnerskap