Demo Testa Begär offert Kontakta mig

Om Holm Security

Marknadsledande sårbarhetsanalyser

Holm Security är en utmanare inom automatiserade och kontinuerliga sårbarhetsanalyser med målet att bli marknadsledande i Europa och Asien. Vi finns idag med kontor i 6 länder och verkar aktivt på 15 marknader i Europa och Asien.

Vår plattform Holm Security VMP erbjuder möjligheten för alla att effektivt ta kontrollen över säkerheten i sina nätverk. Men vi erbjuder även innovativa lösningar för att analysera hur säkra dina användare är. Vår plattform är enkel att använda och du får omfattande stöd från vår supportpersonal och våra säkerhetsexperter. En investering i vår plattform är kort och gott en smart och effektiv investering i ökad säkerhet. Inte minst för att möta en framtid där IT-säkerheten blir allt viktigare för att möta den ökade hotbilden, nya och befintliga lagar och rekommendationer.

Vi finns där du finns

Vi satsar på Sverige och har stor förståelse för just din verksamhet oavsett om du är en privat eller offentlig verksamhet. Våra datacenter finns i Sverige för bästa möjliga trygghet för dig som kund.

Ett urstarkt team

Bakom Holm Security finns ett team med lång och djup erfarenhet inom IT-säkerhet och produktutveckling. Bland grundarna finns Stefan Thelberg, Jens Larsson, Rickard Vikström och Victor Jerlin. Samtliga kommer närmast från IT-säkerhets- och succéföretaget Stay Secure – ledande inom e-postsäkerhet i norra Europa.