Prova gratis Begär offert Kontakta mig

Management

  Stefan Thelberg, CEO
Styrelseordförande
Grundare och VD på Stay Secure - marknadsledande i norden inom e-postsäkerhet. Tidigare även grundat Svenska Webbhotellsgruppen. Arbetat över 15 år med försäljning av IT-säkerhetsprodukter mot privat och offentlig sektor.
stefan.thelberg@holmsecurity.com

  Jens Larsson, CIO
Styrelseledamot
Grundare och CIO på Stay Secure - marknadsledande i norden inom e-postsäkerhet. Arbetat i 15 år med utveckling av IT-säkerhetsprodukter.
jens.larsson@holmsecurity.com

  Erik Torlén, CTO
Erik har tidigare arbetat 10 år på Apica. Erik har omfattande erfarenhet från teknik och managenemt i växande bolag.
erik.torlen@holmsecurity.com

  Carolina Martell, Marketing Manager
Carolina har en examen inom kommunikation och media och har tidigare arbetat på bland annat Hitachi och Cosmo Consult.
carolina.martell@holmsecurity.com

  James Byström, Head of New Markets
James Byström har mer än 20 års internationell erfarenhet inom IT-säkerhets- och telekombranschen. James tidigare roller innefattar ledande befattningar inom försäljning och affärsutveckling i organisationer som Ericsson, Clavister och Dimension.
james.bystrom@holmsecurity.com

  Joakim Larsson, Sales Manager Sweden and Norway
Tidigare anställd på Stay Secure med mångårig erfarenhet från försäljning av IT-säkerhetsprodukter mot privat och offentlig sektor.
joakim.larsson@holmsecurity.com

  Jan Willem Plokkaar, Country Manager Netherlands
Tidigare anställd hos Canon och KPN. Har många års erfarenhet av försäljning och affärsutveckling inom IT och IT-säkerhet.
janwillem.plokkaar@holmsecurity.com

  Tatu Vehmas, Country Manager Finland
Tatu har lång erfarenhet av försäljning och affärsutveckling inom IT och relaterad produkter och tjänster. Karriären började med Telia och F-Secure och har sedan fortsatt i flera företag som arbetar med en framstående teknik inom sitt segment.
tatu.vehmas@holmsecurity.com
  Mats Larsson, styrelseledamot
Mats är Senior Advisor och är grundare till Holm Security. Mats sitter också i styrelsen på Holm Security, vilket han även gjorde på Stay Secure.


  Rickard Vikström, styrelseledamot
Rickard är grundare till Holm Security och sitter i styrelsen. Till daglig dags så driver Rickard Polar Bear Group. Rickard satt även i styrelsen på Stay Secure. Teknisk expert inom Linux och IT-säkerhet och mångårig erfarenhet från affärsutveckling.