Demo Testa Begär offert Kontakta mig

Management


 Stefan Thelberg, CEO
Styrelseordförande
Grundare och VD på Holm Security. Tidigare grundat Svenska Webbhotellsgruppen och Stay Secure - störst inom e-postsäkerhet i norra europa. Arbetat över 15 år med försäljning av IT-säkerhetsprodukter mot privat och offentlig sektor.
stefan.thelberg@holmsecurity.com

 Jens Larsson, CIO
Styrelseledamot
Grundare och CIO på Holm Security. Tidigare även grundat Stay Secure. Arbetat i över 15 år med utveckling av IT-säkerhetsprodukter.
jens.larsson@holmsecurity.com

 Erik Torlén, CTO
Erik har över 10 års erfarenhet av växande storföretag och teknik för en global publik. Erik har en mjukvaruutvecklingsbakgrund och var den första icke-grundande ingenjören på Apica där han tjänstgjorde de sista tre åren som CTO, med att hantera Apicas teknologistrategi och produktpaket som användes av flera Fortune 100-kunder.
erik.torlen@holmsecurity.com

 Carolina Martell, Marketing Manager
Carolina har flera års erfarenhet av marknadsföring inom IT-branschen. Tidigare har Carolina arbetat hos bland annat Cosmo Consult, samt Hitachi Power Tools och innehar en examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Umeå Universitet.
carolina.martell@holmsecurity.com

 James Byström, Head of New Markets
James Byström har mer än 20 års internationell erfarenhet inom IT-säkerhets- och telekombranschen. James tidigare roller innefattar ledande befattningar inom försäljning och affärsutveckling i organisationer som Ericsson, Clavister och Dimension.
james.bystrom@holmsecurity.com

 Joakim Segerberg, Sales Manager Sweden & Norway
Joakim har över 7 års erfarenhet inom IT-säkerhetsbranschen. Tidigare anställd på Stay Secure med fokus på försäljning mot privat och offentlig sektor.
joakim.segerberg@holmsecurity.com

 Jan Willem Plokkaar, Country Manager Netherlands
Jan Willem har mer än 7 års erfarenhet av affärsutveckling inom IT-säkerhet- och telekomindustrin. Tidigare roller omfattar positioner inom försäljning och affärsutveckling hos organisationer som Canon och KPN.
janwillem.plokkaar@holmsecurity.com

 Tatu Vehmas, Country Manager Finland
Tatu har lång erfarenhet av försäljning och affärsutveckling inom IT och relaterad produkter och tjänster. Karriären började med Telia och F-Secure och har sedan fortsatt i flera företag som arbetar med en framstående teknik inom sitt segment.
tatu.vehmas@holmsecurity.com

 Paweł Dworucha, Country Manager Poland
Paweł har över 8 års erfarenhet inom IT-säkerhetsbranschen. Han har tidigare arbetat med det kända IT-säkerhetsföretaget Niebezpiecznik, där han ansvarat för affärsutveckling samt uppbyggnaden av deras säljteam. Han har tidigare arbetat med kunder som inkluderar några av de största företagen i Polen samt inom medelstora företagssektorn.
pawel.dworucha@holmsecurity.com


Isaac Ng, Country Manager Malaysia
Isaac Ng har mer än 15 års erfarenhet av affärsutveckling och strategiskt samarbete inom IT-konsulttjänster, e-handel, digital service och business intelligence. Hans tidigare roll bestod av att bygga upp nya affärer, säkra kundlojalitet och skapa starka relationer med externa affärspartners som fokuserar på olika branscher och segment.
isaac.ng@holmsecurity.my


Alok Sahay, Country Manager India & SAARC
alok.sahay@holmsecurity.com Mats Larsson, styrelseledamot
Mats är Senior Advisor och är grundare till Holm Security. Mats sitter också i styrelsen på Holm Security, vilket han även gjorde på Stay Secure.


 Rickard Vikström, styrelseledamot
Rickard är grundare av Holm Security och sitter i styrelsen. Till daglig dags så driver Rickard Polar Bear Group. Rickard satt även i styrelsen på Stay Secure. Teknisk expert inom Linux och IT-säkerhet och mångårig erfarenhet från affärsutveckling.