Demo Testa Begär offert Kontakta mig

Management

 Stefan Thelberg, CEO
Styrelseordförande
Grundare och VD på Holm Security. Tidigare grundat Svenska Webbhotellsgruppen och Stay Secure - störst inom e-postsäkerhet i norra europa. Arbetat över 15 år med försäljning av IT-säkerhetsprodukter mot privat och offentlig sektor.
stefan.thelberg@holmsecurity.com

 Jens Larsson, CIO
Styrelseledamot
Grundare och CIO på Holm Security. Tidigare även grundat Stay Secure. Arbetat i över 15 år med utveckling av IT-säkerhetsprodukter.
jens.larsson@holmsecurity.com

 Erik Torlén, CTO
Erik har över 10 års erfarenhet av växande storföretag och teknik för en global publik. Erik har en mjukvaruutvecklingsbakgrund och var den första icke-grundande ingenjören på Apica där han tjänstgjorde de sista tre åren som CTO, med att hantera Apicas teknologistrategi och produktpaket som användes av flera Fortune 100-kunder.
erik.torlen@holmsecurity.com

 Carolina Martell, Marketing Manager
Carolina har flera års erfarenhet av marknadsföring inom IT-branschen. Tidigare har Carolina arbetat hos bland annat Cosmo Consult, samt Hitachi Power Tools och innehar en examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Umeå Universitet.
carolina.martell@holmsecurity.com

 Thomasine Grindestam, HR Manager
Thomasine har flera års erfarenhet av HR och rekrytering från tidigare roller som Consultant Manager inom IT och HR-generalist. Tidigare har Thomasine arbetat hos Adecco, Academic Work och nu senaste Ledarna. Innehar en kandidatexamen i personal- och arbetsvetenskap från Linköpings Universitet.
thomasine.grindestam@holmsecurity.com

 James Byström, Head of New Markets
James Byström har mer än 20 års internationell erfarenhet inom IT-säkerhets- och telekombranschen. James tidigare roller innefattar ledande befattningar inom försäljning och affärsutveckling i organisationer som Ericsson, Clavister och Dimension.
james.bystrom@holmsecurity.com

 Andreas Stjernström, CCO
Andreas har en bred erfarenhet av försäljningsledning, affärsutveckling och marknadsföring från SaaS och mjukvaruindustrin. Hans tidigare roller inkluderar bland annat ledande strategiska positioner hos Snow Software och Episerver.
andreas.stjernstrom@holmsecurity.com

 Jan Willem Plokkaar, Country Manager Netherlands
Jan Willem har mer än 7 års erfarenhet av affärsutveckling inom IT-säkerhet- och telekomindustrin. Tidigare roller omfattar positioner inom försäljning och affärsutveckling hos organisationer som Canon och KPN.
janwillem.plokkaar@holmsecurity.com

 Tatu Vehmas, Country Manager Finland
Tatu har lång erfarenhet av försäljning och affärsutveckling inom IT och relaterad produkter och tjänster. Karriären började med Telia och F-Secure och har sedan fortsatt i flera företag som arbetar med en framstående teknik inom sitt segment.
tatu.vehmas@holmsecurity.com


Ahmad Faurani, Sales Director Southeast Asia
Faurani har mer än 12 års erfarenhet av affärsutveckling och partnerrelationsutveckling. I hans tidigare roller som Enterprise Account manager och Senior Channel Manager arbetade han med att skapa starka relationer med externa affärspartners och pipeline-utveckling genom programmatiska initiativ. Han har tidigare arbetat på Symantec och IT-ledningsföretaget Mesiniaga.
faurani.jaafar@holmsecurity.com


Alok Sahay, Country Manager India & SAARC
Alok är en erfaren säljledare med över 12 års erfarenhet av bland annat nätverkssäkerhet, datasäkerhet, datavirtualisering. Han har tidigare jobbat med framgångsrika start-ups i Indien och Asien där han tagit fram teknologin och företag från grunden. Hans har tidigare haft framstående roller inom sälj- och verksamhetsutveckling för företag som InfoWatch, FatPipe Networks och M.Tech Products Pte Ltd.
alok.sahay@holmsecurity.com

 Mats Larsson, styrelseledamot
Mats är Senior Advisor och är grundare till Holm Security. Mats sitter också i styrelsen på Holm Security, vilket han även gjorde på Stay Secure.


 Rickard Vikström, styrelseledamot
Rickard är grundare av Holm Security och sitter i styrelsen. Till daglig dags så driver Rickard Polar Bear Group. Rickard satt även i styrelsen på Stay Secure. Teknisk expert inom Linux och IT-säkerhet och mångårig erfarenhet från affärsutveckling.