Demo Testa Begär offert Kontakta mig

Management

 Stefan Thelberg, CEO
Styrelseordförande
Grundare och VD på Holm Security. Tidigare grundat Svenska Webbhotellsgruppen och Stay Secure - störst inom e-postsäkerhet i norra europa. Arbetat över 15 år med försäljning av IT-säkerhetsprodukter mot privat och offentlig sektor.
stefan.thelberg@holmsecurity.com

 Jens Larsson, CIO
Styrelseledamot
Grundare och CIO på Holm Security. Tidigare även grundat Stay Secure. Arbetat i över 15 år med utveckling av IT-säkerhetsprodukter.
jens.larsson@holmsecurity.com

 Erik Torlén, CTO
Erik har över 10 års erfarenhet av växande storföretag och teknik för en global publik. Erik har en mjukvaruutvecklingsbakgrund och var den första icke-grundande ingenjören på Apica där han tjänstgjorde de sista tre åren som CTO, med att hantera Apicas teknologistrategi och produktpaket som användes av flera Fortune 100-kunder.
erik.torlen@holmsecurity.com

 Carolina Martell, Marketing Manager
Carolina har flera års erfarenhet av marknadsföring inom IT-branschen. Tidigare har Carolina arbetat hos bland annat Cosmo Consult, samt Hitachi Power Tools och innehar en examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Umeå Universitet.
carolina.martell@holmsecurity.com

 Thomasine Grindestam, HR Manager
Thomasine har flera års erfarenhet av HR och rekrytering från tidigare roller som Consultant Manager inom IT och HR-generalist. Tidigare har Thomasine arbetat hos Adecco, Academic Work och nu senaste Ledarna. Innehar en kandidatexamen i personal- och arbetsvetenskap från Linköpings Universitet.
thomasine.grindestam@holmsecurity.com

 James Byström, Head of New Markets
James Byström har mer än 20 års internationell erfarenhet inom IT-säkerhets- och telekombranschen. James tidigare roller innefattar ledande befattningar inom försäljning och affärsutveckling i organisationer som Ericsson, Clavister och Dimension.
james.bystrom@holmsecurity.com

 Joakim Segerberg, Sales Manager Sweden & Norway
Joakim har över 7 års erfarenhet inom IT-säkerhetsbranschen. Tidigare anställd på Stay Secure med fokus på försäljning mot privat och offentlig sektor.
joakim.segerberg@holmsecurity.com

 Jan Willem Plokkaar, Country Manager Netherlands
Jan Willem har mer än 7 års erfarenhet av affärsutveckling inom IT-säkerhet- och telekomindustrin. Tidigare roller omfattar positioner inom försäljning och affärsutveckling hos organisationer som Canon och KPN.
janwillem.plokkaar@holmsecurity.com

 Tatu Vehmas, Country Manager Finland
Tatu har lång erfarenhet av försäljning och affärsutveckling inom IT och relaterad produkter och tjänster. Karriären började med Telia och F-Secure och har sedan fortsatt i flera företag som arbetar med en framstående teknik inom sitt segment.
tatu.vehmas@holmsecurity.com

 Paweł Dworucha, Country Manager Poland
Paweł har över 8 års erfarenhet inom IT-säkerhetsbranschen. Han har tidigare arbetat med det kända IT-säkerhetsföretaget Niebezpiecznik, där han ansvarat för affärsutveckling samt uppbyggnaden av deras säljteam. Han har tidigare arbetat med kunder som inkluderar några av de största företagen i Polen samt inom medelstora företagssektorn.
pawel.dworucha@holmsecurity.com


Ahmad Faurani, Sales Director Southeast Asia
Faurani har mer än 12 års erfarenhet av affärsutveckling och partnerrelationsutveckling. I hans tidigare roller som Enterprise Account manager och Senior Channel Manager arbetade han med att skapa starka relationer med externa affärspartners och pipeline-utveckling genom programmatiska initiativ. Han har tidigare arbetat på Symantec och IT-ledningsföretaget Mesiniaga.
faurani.jaafar@holmsecurity.com


Alok Sahay, Country Manager India & SAARC
Alok är en erfaren säljledare med över 12 års erfarenhet av bland annat nätverkssäkerhet, datasäkerhet, datavirtualisering. Han har tidigare jobbat med framgångsrika start-ups i Indien och Asien där han tagit fram teknologin och företag från grunden. Hans har tidigare haft framstående roller inom sälj- och verksamhetsutveckling för företag som InfoWatch, FatPipe Networks och M.Tech Products Pte Ltd.
alok.sahay@holmsecurity.com

 Mats Larsson, styrelseledamot
Mats är Senior Advisor och är grundare till Holm Security. Mats sitter också i styrelsen på Holm Security, vilket han även gjorde på Stay Secure.


 Rickard Vikström, styrelseledamot
Rickard är grundare av Holm Security och sitter i styrelsen. Till daglig dags så driver Rickard Polar Bear Group. Rickard satt även i styrelsen på Stay Secure. Teknisk expert inom Linux och IT-säkerhet och mångårig erfarenhet från affärsutveckling.