Prova gratis Begär offert Kontakta mig
08januari
Key Account Managers
1/2 positioner tillsatta i Stockholm.

Är du redo att ta klivet?

Vi söker nu flera resultat- och målinriktade säljare som aldrig upphör att utvecklas. Du ser alltid möjligheter där andra kör fast. Du presterar på en hög nivå under lång tid och trivs i en miljö med högt tempo där ingen dag är den andra lik. Kanske är just du vår nästa spelare i vårt fantastiska säljteam?

Om rollen

Hos Holm Security arbetar du fritt och resultatinriktat. Du ingår i ett säljteam med en stark lagkänsla. Försäljningen sker mot privat och offentlig sektor i Sverige genom fysiska möten, möten över webb, telefon och kundevent.

Ditt fokus i försäljningen ligger på vår grymma plattform för sårbarhetsanalyser. Sårbarhetsanalyser är ett ytterst hett område där efterfrågan är enorm, inte minst p.g.a. kommande lagstiftningar, såsom GDPR och NIS, och ett generellt ökat intresse för IT-säkerhet.

Erfarenhet & kompetens

Vi ser att du är en person som arbetat med försäljning minst ett par år. Du har dokumenterade bra försäljningsresultat och är redo för att ta ett stort kliv framåt i din karriär genom att börja sälja en kvalificerad IT-säkerhetsprodukt bli en del av ett av marknadens främsta säljteam. Tidigare erfarenhet av försäljning av IT-säkerhetstjänster eller produkter är såklart ett plus, men inte ett krav – det kan kompenserar genom att du har andra egenskaper vi eftersöker.

Egenskaper vi söker

Vi ser gärna att du har följande egenskaper:

  • Driven, envis och ihärdig
  • Förtroendeingivande
  • Resultatfokuserad och tävlingsinriktad
  • Uttrycker dig utmärkt i tal och skrift

Fem skäl att arbeta på Holm Security

  • En spännande entreprenöriell miljö där du får möjlighet att arbeta med några av Sveriges främsta entreprenörer - på senare tid Sveriges troligen mest framstående entreprenörer inom IT-säkerhet.
  • En utmanande roll där du får stora möjligheter att utvecklas som säljare.
  • Du kan lägga all din tid på att optimera din försäljning. Korta beslutsvägar, inget krångel och inga omständliga arbetsuppgifter.
  • Generösa och enkla villkor. Det enda som står mellan dig och en riktigt bra ersättning är din arbetsinsats.
  • Upplevelser med vårt team på vägen till framgång! After works, events, resor med mera.

Villkor

Rollen är heltid med anställningsdatum enligt överenskommelse. Kontoret ligger på Sveavägen 33 i Stockholm.

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev till:
Stefan Thelberg, CEO
stefan.thelberg@holmsecurity.com
0739-99 33 12