Prova gratis Begär offert Kontakta mig
25januari
Channel Account Manager
1 st position Stockholm.

Är du en genuin säljartyp?

Är du en genuin säljartyp? Brinner du för försäljning och upphör aldrig att utvecklas och har förmågan att prestera på en hög nivå under lång tid? Då hoppas vi att just du vill bli en viktig spelare i vårt grymma säljteam.

Om rollen

Hos Holm Security arbetar du fritt och resultatinriktat. Du ingår i ett säljteam med en stark lagkänsla. Försäljningen sker mot privat och offentlig sektor i Sverige via möten, webbdemon, telefon och kundevent.

Ditt fokus är att bygga och underhålla ett nätverk av partners (återförsäljare). Tillsammans med våra partners bearbetar du även slutkunder.

Erfarenhet & kompetens

Du skall ha dokumenterade framgångsrika försäljningsresultat. Tidigare erfarenhet av försäljning av IT-säkerhetstjänster eller produkter, eller liknande tjänster och produkter, där du kommit i kontakt med de större IT-företagen såsom CGI, Atea, Tieto, Dustin, Office IT-partner är ett krav. Har du arbetat med att bygga ett återförsäljarnätverk för försäljning av IT-tjänster och produkter ser vi det självklart som ett stort plus.

Fem skäl att arbeta på Holm Security

  • En spännande entreprenöriell miljö där du får möjlighet att arbeta med några av Sveriges främsta entreprenörer - på senare tid Sveriges troligen mest framstående entreprenörer inom IT-säkerhet.
  • En utmanande roll där du får stora möjligheter att utvecklas som säljare.
  • Du kan lägga all din tid på att optimera din försäljning. Korta beslutsvägar, inget krångel och inga omständliga arbetsuppgifter.
  • Generösa och enkla villkor. Det enda som står mellan dig och en riktigt bra ersättning är din arbetsinsats.
  • Upplevelser med vårt team på vägen till framgång! After works, events, resor med mera.

Villkor

Rollen är heltid med anställningsdatum enligt överenskommelse. Kontoret ligger på Sveavägen 33 i Stockholm.

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev till:
Stefan Thelberg, CEO
stefan.thelberg@holmsecurity.com
0739-99 33 12