Demo Testa Begär offert Kontakta mig
26maj
Holm Security utökar etableringen i Asien
Behovet av ökad IT-säkerhet är ändlöst. Inte minst ökad hotbild och lagmässiga krav driver på marknaden. För många organisationer innebär implementationen av Holm Securitys plattform det första stora steget mot att på riktigt ta kontroll över sin IT-säkerhet. Efterfråga efter Holm Securitys plattform för automatiserade och kontinuerliga sårbarhetsanalyser är lika stort över hela världen.
Av: Carolina Martell Ämnen: Företagsnytt

Holm Security fortsätter att expandera i Asien och öppnar nu säljkontor i New Delhi. Genom kontoret i Indien täcker man en stor del av regionen vilket inkluderar Bangladesh, Nepal, Sri Lanka och Maldiverna. Detta är ett steg i den expansiva plan som innebär egna lokala sälj- och teknikresurser ett stort antal marknader i Europa och Asien.
”Vi ser ett mycket starkt intresse från marknaden i regionen. Redan innan vi officiellt lanserat så har vi tecknat avtal med både distributörer, återförsäljare och slutkunder – inte bara i Indien. I regionen lanserar vi inom kort nya paketeringar för vår plattform som ska passa för marknaden och konkurrera med de stora amerikanska konkurrenterna. Vi har mycket väl utarbetat plan för regionen.”, säger Stefan Thelberg, VD och medgrundare på Holm Security.

Som Country Manager i Indien tillträder Alok Sahay, tidigare ansvarig hos InfoWatch för regionen.

About the author
Carolina har flera års erfarenhet av marknadsföring inom IT-branschen. Tidigare har Carolina arbetat hos bland annat Cosmo Consult, samt Hitachi Power Tools och innehar en examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Umeå Universitet.

Carolina Martell
+46 (0)735-14 19 55
carolina.martell@holmsecurity.com