Prova gratis Begär offert Kontakta mig

Holm Security VMP

Heltäckande plattform för sårbarhetsanalyser

Holm Security VMP (Vulnerability Management Platform) skyddar din organisation genom att upptäcka sårbarheter innan någon illasinnad person eller organisation gör det. Plattformen innehåller sårbarhetsanalyser för nätverk och webbplatser, riskanalyser för social engineering och ett utbud av olika verktyg som underlättar det kontinuerliga säkerhetsarbetet.

Plattformen ger dig insikt och låter dig ta kontroll över säkerheten i dina nätverk och över dina externa tjänster. Dessutom låter vi dig testa inte bara system, utan också kanske det största säkerhetshotet av alla; personerna som finns i din IT-miljö. Vi hjälper dig att förstå, prioritera och hantera dina sårbarheter genom administration av såbarheter (Vulnerability Management), pedagogiska rapporter och statistik, larm, ticketsystem och patchinformation.

Security Center - full kontroll & insikt

Security Center är vår webbaserade kontrollpanel. Här tar du full kontroll över dina sårbarheter. Vi erbjuder även en mobil app för ännu snabbare insikt och förståelse.

Molntjänst levererad från Sverige

Holm Security VMP är en SaaS/molntjänst utan krav på mjuk- och hårdvara. För svenska kunder lagras all data i toppmoderna och säkra datacenter i Sverige.

GDPR ökar kraven på säkerhet

Den nya EU-lagen General Data Protection Regulation (GDPR) är till för att stärka skyddet för individen genom att ställa högre krav på den som registrerar eller behandlar personuppgifter. Inte minst måste en god säkerhet finnas för att skydda mot dataläckor. Skulle en läcka uppstå måste detta rapporteras, vilket gör att säkerhetsbrister kan bli mycket kostsamma. Lagen träder i kraft under maj 2018. Organisationer som inte följer EU:s nya personuppgiftslag, kan få dryga böter med upp till fyra procent av bolagets globala omsättning.

Följer CSLA

Holm Security följer den internationella standardiseringsorganisationen ISO/IEC:s nya ramverk för tjänstenivå för molntjänster som kallas Cloud Service Level Agreement (CSLA). Det gör att du kan känna dig trygg med att vi tydligt redogör för vilken kvalité du kan förvänta dig och enkelt kan jämföra våra tjänster med andra leverantörer som också följer CSLA.